Μαθησιακές δυσκολίες; Ας τις χρησιμοποιούμε ως εργαλείο μάθησης!

μαθησιακές δυσκολίες

Η αποτελεσματικότητα της ένταξης των παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες, μέσα σε μια τάξη, συνδέεται απόλυτα με τη σωστή εκπαίδευση και μεθοδικότητα των εκπαιδευτικών. 

Οι καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί των Φροντιστηρίων «Έρεισμα», λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε οι μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες να μπορούν να ενταχθούν με επιτυχία σε κανονικές τάξεις και να εστιάσουν στην εκπλήρωση των ατομικών αναγκών του κάθε μαθητή με δυσλεξία, παρά να προσπαθούν να τον αλλάξουν προκειμένου να συμμορφωθεί το ίδιο το παιδί, στο πρόγραμμα σπουδών του φροντιστηρίου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με 13 “σημεία – κλειδιά” για μια παραγωγική και επιτυχή εκπαίδευση των μαθητών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες, που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί τους:

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Ακολουθήστε την τρέλα μας

Εγγραφείτε στην σελίδα μας για να μαθαίνετε κάθε εβδομάδα τα νέα μας.

Leave a Reply

More Adventures

optimism -αισιοδοξία
education

Οι λόγοι που η αισιοδοξία οδηγεί στην επιτυχία

Η αισιοδοξία είναι η ικανότητα που έχουν ορισμένοι άνθρωποι να βλέπουν και να κρίνουν τα πράγματα από μια πιο θετική πλευρά. Με την αισιοδοξία, ανοίγουμε την πόρτα στα

Tips to manage your travel budget

Many individuals are ready to travel once more as the world continues to heal from the COVID-19 pandemic. The pandemic’s economic effects, however, make maintaining