Πάμε διακοπές

Εσείς πελαγώνετε όταν φτιάχνετε βαλίτσες για διακοπές;

Στην εποχή μας οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουμε να προγραμματίζουμε αρκετούς μήνες νωρίτερα τις διακοπές τους, γιατί νιώθουμε  έντονα την ανάγκη της ξεκούρασης ή γιατί φοβόμαστε μήπως δεν προλάβουμε να κλείσουμε διακοπές στο ιδανικό μέρος με τις ιδανικές συνθήκες. Για πολλές εβδομάδες λοιπόν έχουμε  έναν στόχο και έναν προορισμό… ΔΙΑΚΟΠΕΣ με τους αγαπημένους μας στο νησί, στο βουνό και οπουδήποτε αλλού έχουμε ονειρευτεί. Οι μέρες περνούν και το μυαλό ταξιδεύει όλο και περισσότερο ώσπου φτάνει η στιγμή που πρέπει να ετοιμάσουμε βαλίτσες.

Πάμε διακοπές
Πάμε διακοπές με βαλίτσες

Ξεφυσάμε, πηγαινοερχόμαστε στα δωμάτια, κάνουμε το βήμα να βγάλουμε βαλίτσες από την αποθήκη, τις ανοίγουμε και καθόμαστε από πάνω τους και τις κοιτάμε… τις κοιτάμε αλλά δυστυχώς δεν γεμίζουν μόνες τους. Κάποιοι από εμάς θα πάμε στη δουλειά ή σε κάποια άλλη υποχρέωση, θα γυρίσουμε και η βαλίτσα θα είναι ακόμη εκεί και ίσως επειδή μας πεδίκλωσε στο πέρασμα μας μπορεί και να τη σπρώξουμε λίγο με το πόδι και να αλλάξει θέση.

Γιατί όμως δυσκολευόμαστε τόσο να ετοιμάσουμε βαλίτσες;

 Ίσως γιατί θέλουμε τα πάντα μαζί μας αλλά αυτό είναι υπερβολή ή  μάλλον προβληματιζόμαστε καθημερινά στη ζωή μας και δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνο και σ αυτή την ενέργεια.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ …. ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ!!!

 Η λύση είναι μία, παίρνουμε μια Α4 κόλλα χαρτί, ένα στυλό, ένα μαρκαδοράκι για τσεκάρισμα και κάνουμε οργάνωση των πραγμάτων. Δεν γράφουμε μια μεγάλη χαοτική λίστα αλλά μια λίστα βοηθητική.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ 

Δημιουργική απασχόληση

 1. Βιβλίο
 2. Usb
 3. Tablet
 4. ρακέτες

Φάρμακα 

 1. Παυσίπονα 
 2. Αντικουνουπικό
 3. Τραυμαπλάστ 
 4. Αντισταμινικό

Περιποίηση 

 1. σαμπουάν / αφρόλουτρο
 2. καλλυντικά 
 3. αποσμητικό 
 4. άρωμα 
 5. χτένα, αξεσουάρ μαλλιών

 Θαλασσινά

 1. πετσέτες 
 2. μαγιό
 3. αντηλιακά
 4. καπέλο

 Παπούτσια

 1. Αθλητικά 
 2. Βραδινά 
 3. Σαγιονάρα 

Ρούχα

Φρόντισε να πάρεις  σεταρισμένα ρούχα για όσες ημέρες θα πας διακοπές!

Sos Εσώρουχα πάντα παραπάνω απο τα ρούχα .

Α..και μη ξεχάσεις να πάρεις ζακέτα!

Κλείσιμο βαλίτσας και……….

καλή διάθεση και χαμόγελο! 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  Αν υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια μην ξεχάσεις το αγαπημένο τους παιχνίδι , τα θαλασσινά παιχνίδια τους, το νάνι τους και οτιδήποτε βοηθητικό για το φαγητό τους.

Καλές διακοπές…

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Ακολουθήστε την τρέλα μας

Εγγραφείτε στην σελίδα μας για να μαθαίνετε κάθε εβδομάδα τα νέα μας.

Leave a Reply

More Adventures

optimism -αισιοδοξία
education

Οι λόγοι που η αισιοδοξία οδηγεί στην επιτυχία

Η αισιοδοξία είναι η ικανότητα που έχουν ορισμένοι άνθρωποι να βλέπουν και να κρίνουν τα πράγματα από μια πιο θετική πλευρά. Με την αισιοδοξία, ανοίγουμε την πόρτα στα

Tips to manage your travel budget

Many individuals are ready to travel once more as the world continues to heal from the COVID-19 pandemic. The pandemic’s economic effects, however, make maintaining