Εbooks και διάβασμα

Ήρθε η ώρα να αγαπήσεις και εσύ τα e book και το διάβασμα τους!

Κάθε φορά που ακούς τη λέξη βιβλίο σου έρχονται στο μυαλό οι χάρτινες σελίδες, το άρωμα του βιβλίου, η συνθήκη που έτυχε να το αγοράσεις, η έντονη και άλλες φορές αχνή  γραμματοσειρά, οι ήρωες που αγάπησες και οι φράσεις που σε συγκίνησαν, σε προβλημάτισαν και σε διασκέδασαν.

Φυσικά … σκέφτεσαι όλα αυτά γιατί δεν έχεις ταξιδέψει ακόμη στον κόσμο των e book.

Την πρώτη φορά που αποφασίζεις να διαβάσεις ένα ebook, νιώθεις τεχνολογικά αναλφάβητος, θέλεις να το αφήσεις στα πρώτα 10 λεπτά, αν όμως του δώσεις λίγο χρόνο όλα αλλάζουν. To ebook είναι ευκολία έχεις τη δυνατότητα να το έχεις παντού μαζί σου, στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στο μετρό, στην εκδρομή, στην κίνηση στους δρόμους …παντού, χάρη στην ψηφιακή του μορφή. Μ ένα απλό κλικ στο κινητό σου, στον υπολογιστή σου ή στο τάμπλετ, ξεδιπλώνονται μπροστά σου σελίδες με τη δική τους ιστορία …ναι δεν είναι χειροπιαστές, δεν μυρίζουν βιβλίο αλλά είναι ευανάγνωστες, με εξαιρετική γραμματοσειρά και μέγεθος της αρεσκείας σου. Το ebook δεν έχει μυρωδιά αλλά έχει ήχο, κάθε φορά  που το ξεφυλλίζεις, ακούς ένα έντονο ‘’χρατς ….χρατς ‘’ σαν το βιβλίο να είναι βγαλμένο από παραμύθι.

Αυτός ο ήχος γίνεται όλο και πιο οικείος στα αυτιά σου, τόσο που αρχίζεις να τον επιζητάς, πολλές φορές θα πιάσεις τον εαυτό σου να ξεφυλλίζει τις σελίδες μόνο και μόνο γι΄αυτό το ‘’χρατς’’ . Έπειτα έχεις τη δυνατότητα, την ίδια στιγμή να αναζητήσεις στο google μια πληροφορία ή μια λέξη που δεν ήξερες, να δεις φωτογραφίες από ένα μέρος που διάβασες και ποτέ δεν έτυχε να ταξιδέψεις σ΄αυτό. Αυτή λοιπόν την μαγική  ‘’αλληλεπίδραση’’ μόνο το ebook  μπορεί να σου την προσφέρει. Το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ…. Αν είσαι φίλος των social και σ αρέσει να ποστάρεις συνεχώς αυτά που σε ενδιαφέρουν ή σε χαρακτηρίζουν το ψηφιακό βιβλίο σε διευκολύνει, κάνοντας μια απλή αντιγραφή τη φράση  που θέλεις και ποστ. Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος, δεν χρειάζεται να ψάχνεις σε ποιον φίλος σου, έχεις δανείσει το αγαπημένο σου βιβλίο, γιατί το ebook δεν δανείζεται, είναι μόνο δικό σου, διαθέσιμο όποια στιγμή το θες.

Μήπως ήρθε η ώρα να δεθείς συναισθηματικά με τα ebook; 

Eduloverss

12/3/2022

Δες εδώ όλα τα ebook που σου προσφέρουμε

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Ακολουθήστε την τρέλα μας

Εγγραφείτε στην σελίδα μας για να μαθαίνετε κάθε εβδομάδα τα νέα μας.

Leave a Reply

More Adventures

optimism -αισιοδοξία
education

Οι λόγοι που η αισιοδοξία οδηγεί στην επιτυχία

Η αισιοδοξία είναι η ικανότητα που έχουν ορισμένοι άνθρωποι να βλέπουν και να κρίνουν τα πράγματα από μια πιο θετική πλευρά. Με την αισιοδοξία, ανοίγουμε την πόρτα στα

Tips to manage your travel budget

Many individuals are ready to travel once more as the world continues to heal from the COVID-19 pandemic. The pandemic’s economic effects, however, make maintaining