Άγιος Βαλεντίνος

Άγιος Βαλεντίνος , εμπορική γιορτή ή ευκαιρία για συναίσθημα;

Άγιος Βαλεντίνος, εμπορική γιορτή ή ευκαιρία για συναίσθημα; Ας εξετάσουμε τι πραγματικά συμβαίνει…

Valentine's Day
Valentine’s Day

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου 14 Φεβρουαρίου, μια μέρα που διχάζει τους ανθρώπους δημιουργώντας πολλούς υπέρμαχους αλλά και φανατικούς αρνητές. 

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά …

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο; 

Αν είσαι από τα άτομα που γιορτάζεις αυτή την μοναδική μέρα των ερωτευμένων, βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Δεν είναι κακό να σπας την  ρουτίνα της καθημερινότητας γιορτάζοντας και ανταλλάσσοντας αγάπη, δώρα και συναισθήματα. Γιορτάζω δεν σημαίνει απαραίτητα αγοράζω ακριβά δώρα αλλά  για μια μέρα δηλώνω ότι είμαι ερωτευμένος βλέποντας τα πάντα κόκκινα και σε σχήμα καρδιάς. Όπως και να το κάνεις, η μέρα αποκτά ενδιαφέρον έχεις κάτι να περιμένεις… ένα γεύμα, μια ρομαντική στιγμή, ένα δώρο, μια σοκολάτα, τρυφερά λόγια…

Είσαι ελεύθερος αλλά θέλεις να γιορτάσεις;

Μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα γιορτάσεις με κάποια σχέση που θα κανείς. Μέχρι τότε όμως γιόρτασε με όποιον αγαπάς. Η αγάπη έχει πολλές μορφές. Στην τελική πάρε ένα δώρο στον εαυτό σου, κάνε ένα ταξίδι και φάε ένα γλυκό σε σχήμα καρδιάς.

Δεν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο;

Δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη. Σκέψου μόνο ποσό δύσκολη είναι η καθημερινότητα, ο ελεύθερος χρόνος είναι  περιορισμένος και οι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν να πουν  σ αγαπώ. Οπότε δες την θετική πλευρά των πραγμάτων, πες ναι στην γιοτρτή  των ερωτευμένων και πες… σ αγαπώ. 

Εμπορική γιορτή;

Αν εσύ θέλεις να γιορτάσεις αγοράζοντας ακριβά δώρα, λουλούδια, γλυκά, κοσμήματα και ο,τι άλλο υπάρχει…τότε ναι είναι εμπορική γιορτή. Υπάρχει ζήτηση άρα υπάρχει και προσφορά… και οι έμποροι να δουλέψουν θέλουν. Εσύ βρες τη ρομαντική σου πλευρά και βρες άλλους τρόπους να κάνεις τη μέρα αυτή ξεχωριστή χωρίς πολλά έξοδα.

Δες μερικούς από αυτούς  εδώ

Πώς  να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο;

Η μέρα των ερωτευμένων ανήκει σ εσένα. Γιόρτασε απλά, ρομαντικά, ξεχωριστά,οικονομικά και ερωτικά. Άλλωστε love is in the air. Για να μην αφήνεις όμως τίποτα στην τύχη του υπάρχει το απόλυτο βιβλίο με 42 ιδέες που μπορεί να ανατρέψει όλα τα σχέδια.

Γιόρτασε αυτή τη μέρα δίχως αναστολές , όπως και με όποιον θέλεις.  Μοιράσουν όμορφες στιγμές χωρίς να ξοδέψεις όλα σου τα χρήματα. Τα χρήματα δεν είναι το παν.

Δημιούργησε ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό και μην ξεχνάς ακόμη και αν δεν γιορτάζεις ότι η αγάπη βρίσκεται στον αέρα.

#eduloverss

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp
Ακολουθήστε την τρέλα μας

Εγγραφείτε στην σελίδα μας για να μαθαίνετε κάθε εβδομάδα τα νέα μας.

Leave a Reply

More Adventures

optimism -αισιοδοξία
education

Οι λόγοι που η αισιοδοξία οδηγεί στην επιτυχία

Η αισιοδοξία είναι η ικανότητα που έχουν ορισμένοι άνθρωποι να βλέπουν και να κρίνουν τα πράγματα από μια πιο θετική πλευρά. Με την αισιοδοξία, ανοίγουμε την πόρτα στα

Tips to manage your travel budget

Many individuals are ready to travel once more as the world continues to heal from the COVID-19 pandemic. The pandemic’s economic effects, however, make maintaining